logo
امروز : جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۲۳:۴۷
[ شناسه خبر : ۵۳۷۱۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس شورای اسلامی شهر دندی:

ساخت درمانگاه دندی در انتظار تأمین اعتبار است

ساخت-درمانگاه-دندی-در-انتظار-تأمین-اعتبار-است
رئیس شورای اسلامی شهر دندی گفت: زمین سه هکتاری احداث درمانگاه تأمین اجتماعی با همکاری شورا و شهرداری آماده و اجرای آن طرح، نیازمند تأمین اعتبار است.

شهلا فرامرزلو در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده در خصوص احداث درمانگاه تأمین اجتماعی در این شهر اظهار کرد: زمین مورد نیاز برای اجرای این طرح درمانی با همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری دندی تآمین شده است

بیشتر بخوانید

وی افزود: مساحت زمین پیش‌بینی‌شده برای احداث این طرح حدود سه هکتار است 

رئیس شورای اسلامی شهر دندی تصریح کرد: پیش از این نیز موضوع  احداث این مرکز درمانی مطرح و اطلاع‌رسانی شده بود و اکنون مهم‌ترین مطالبه و دغدغه مسئولان محلی، تأمین اعتبار لازم برای آغاز عملیات اجرایی پروژه است.

وی با تأکید بر ضرورت تسریع در تخصیص اعتبارات این طرح گفت: شهر دندی و شهرستان ماهنشان به دلیل جمعیت قابل توجه کارگری، نیاز جدی به خدمات درمانی مستقیم سازمان تأمین اجتماعی دارند. خانم فرامرزلو خاطرنشان کرد: بخش زیادی از کارگران شاغل در واحدهای تولیدی، معدنی، خدماتی و دیگر مشاغل منطقه زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند، اما در حال حاضر از نبود درمانگاه تأمین اجتماعی در این منطقه رنج می‌برند.

وی تصریح کرد: نبود مرکز درمانی تأمین اجتماعی موجب شده است بیمه‌شدگان و خانواده‌های آنان برای دریافت بخش قابل توجهی از خدمات درمانی و انجام امور پزشکی و یا  استفاده از مزایای بیمه‌ای، ناچار به مراجعه به مرکز استان باشند، موضوعی که علاوه بر تحمیل هزینه رفت‌وآمد، موجب اتلاف وقت و دشواری بیشتر برای کارگران و اقشار کم‌درآمد شده است 

رئیس شورای اسلامی شهر دندی خاطرنشان کرد: فراهم‌سازی زمین از سوی شورا و شهرداری نشان‌دهنده عزم مدیریت شهری دندی برای اجرای این پروژه است و انتظار می‌رود سازمان تأمین اجتماعی و مسئولان استانی با نگاه ویژه، اعتبار مورد نیاز را در اولویت قرار دهند.

وی یادآور شد: احداث درمانگاه تأمین اجتماعی در دندی، اقدامی مهم در مسیر ارتقاء شاخص‌های سلامت، کاهش هزینه‌های درمانی خانوارهای کارگری و دسترسی عادلانه‌تر مردم دندی و ماهنشان به خدمات پزشکی خواهد بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر